Bibliotecă audio

Am în minte ideea unui conținut audio de vreo doi ani. De fapt m-a atras ideea  de a crea un astfel de conținut însă de la idee la acțiune au trecut doi ani, timp în care am căutat modalități prin care să fac această provocare mai ușoară. 

Crearea de conținut audio m-a scos din zona de confort și m-a dus într-o zonă de acțiune total necunoscută dar care mi-a deschis oportunități de învățare și creștere. 

Poate că crearea unui conținut audio nu este cel mai relevant exemplu pentru o nouă inițiativă, dar procesul, dilemele și fricile sunt asemănătoare oricărui pas în necunoscut pe care l-am mai făcut anterior.

Materialul audio poate fi ascultat atunci când faci orice altă activitate care nu necesită efort intelectual și activare cognitivă superioară. 

Practic poți integra experiența cu restul vieții tale și nu e obligatoriu să fii online când asculți pentru că pentru că playerele de podcast au funcția de sincronizare și descarcă episoadele pentru a le putea asculta atunci când alergi, mergi cu mașina, te ocupi de curățenie în casă sau în curte, grădinărești.

Pentru o ascultare plăcută îți sugerez să asculți materialul audio la căști, nu în boxe și să ai la îndemână o agendă și un pix pentru a putea nota conștientizările importante care pot să apară în timpul sau în urma rulării conținutului audio.

Pledoarie pentru starea de bine

Starea de bine este o resursă interioară importantă care ne susține să facem față provocărilor vieții, să aducem plus valoare comunității și să trăim o viață cu sens aliniată cu propriile valori.

Ascultă materialul audio și scrie-mi impresiile tale.