Despre Mine

Dincolo de formările profesionale, pot să fiu pentru tine un ghid ce te îndrumă să privești, dintr-o altă perspectivă viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit/ă. Prin tot ceea ce fac susțin oamenii în evoluția lor, îi ghidez spre a-și găsi locul și rolul în propria viață, cu tot ceea ce știu, au și pot oferi în acest moment.

Dacă alegi să colaborăm e important să știi că nu îți voi pune vreun diagnostic, nu îți voi face evaluare clinică scrisă prin teste psihologice și nici nu iți voi atribui judecăți de valoare. Este posibil ca în timpul ședințelor să completezi anumite chestionare, însă acestea nu au rolul de diagnostic. Te vei numi Client și nu Pacient.

Dacă alegi să lucrăm împreună vei înțelege că nu dețin rețeta fericirii universale, nu îți voi spune ce alegeri să faci sau ce decizii să iei, ci te voi ghida să-ți găsești propriile răspunsuri la situațiile cu care te confrunți, te voi ghida să-ți găsești propria rețetă a fericirii, aceea care este potrivită pentru tine în acest moment.

Formare:

  • Am urmat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca (formare de bază cognitiv comportamentală).
  • M-am format în psihoterapie de cuplu și familie sub îndrumarea unei echipe de psihoterapeuți minunați în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie, acreditată de Colegiul Psihologilor din România. În timpul formării am îmbinat formarea de bază cognitiv comportamentală cu alte abordări. Am integrat, atât la nivel teoretic, cât și practic elemente din Terapia Imago pentru cupluri, Terapia Schemelor Cognitive, Terapia Structurală de Familie, Terapia Psihanalitică de Familie și Cuplu, Terapia Centrată pe Emoții, Strategii de Parenting și elemente din Psihodramă.
  •  Abilitățile de formator mi le-am perfecționat parcurgând cursul de formator prin Integra HR Cluj Napoca, fiind formator acreditat ANC (cod COR 242401).

Serviciile mele profesionale sunt: consiliere psihologică (online și față în față), psihoterapie, ateliere de dezvoltare personală și se adresează atât individului singular cât și cuplului, familiei sau diferitelor instituții și organizații care își doresc pentru ei o mai bună comunicare, relații sănătoase de colaborare, sprijin în situații de criză. 

Alte colaborări: Coordonator Proiect ”Seri Pozitive” al Asociației Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca, coordonând activitatea de voluntariat în mai multe orașe din țară.
Indiferent de provocările cu care te confrunți, scopul meu este de a îți oferi un spațiu sigur, confidențial, de susținere și fără judecată. Un spațiu unde poți face primii pași spre tine, spre sufletul tău, spre înțelegerea experiențelor de viață care au lăsat urme adânci în inima ta. Împreună vom găsim noi modalități de gestionare a gândurilor nesănătoase, de schimbare a tiparelor mentale după care îți ghidezi viața, noi modalități de gestionare a conflictelor folosind instrumente valoroase.