Sarbatoreste-ti viata-Editia a 9-a Satu Mare 8 decembrie 2018
Nov 06, 2018
Înscrie-te

Au existat vremuri în care am trăit cu norme sociale și valori care nu mă reprezentau, am trăit cu ele doar pentru ”a da bine” sau ”pentru că așa face toată lumea” deși îmi doream să experimentez viața, să înțeleg lumea în care trăiesc și să nu mai fiu considerată veșnic o ”rebelă”. 

Părinții mei îmi spuneau mereu că trebuie să mă adaptez, să tac, să rabd, să fiu ”diplomată” și să mă abțin să mai spun ”verde în față” ce gândesc și ce simt. Am avut o perioadă în viața mea când credeam că ”nu corespund” că sunt ”defectă” pentru că eu vedeam altfel lumea în care trăiesc, o vedeam în culori frumoase și cu multă iubire. În alte contexte de viață mi se spunea că eu ”văd o lume care nu există decât în imaginația mea”, că în lumea reală trebuie să te zbați, să dai din coate, să ieși în față, să te remarci, să te ”lipești” de oameni influenți, ca să reușești. Apoi, în alte discuții în conjuncturi diferite, aflam că banii se câștigă greu și cu multe sacrificii, că nu poți să ai job-ul pe care ți-l dorești și trebuie să te mulțumești că ai unul, pentru că sunt mulți alții care nu au un loc de muncă.

Multe persoane au încercat să mă ”modeleze” astfel încât să ”corespund” în tiparele lor mentale, însă nimeni nu asculta și nu înțelegea că eu am alte valori, trăiesc viața mea, experiențele mele, viața mea, nu viața lor. Voiam să mă cunosc pe mine, să mă înțeleg și să validez credințele mele referitoare la frumusețea vieții. Aveam nevoie să mă descopăr, să mă înțeleg, să știu cine sunt și încotro mă îndrept.

Totuși lumea pe care o vedeam eu există și a existat dintotdeauna. Nu, nu sunt ”defectă” pentru că îmi doresc să trăiesc frumos, într-o lume a iubirii, a toleranței și a armoniei. Nu sunt ”defectă” pentru că cred în mine și în ceea ce pot eu să dăruiesc oamenilor. Sunt EU și e de ajuns! Sunt EU, așa cum sunt și e de ajuns. Sunt o părticică de ”Dumnezeu”, pentru că așa m-am născut. Nimeni nu are nicio putere asupra mea, nimeni nu poate să-mi spună cum e mai bine să trăiesc. 

Așa am pornit în căutarea mea, în căutarea propriei mele identități. Era în noiembrie 2011! Prima oprire am făcut-o la Cluj la evenimentul Sărbătorește-ți viața! Oamenii pe care i-am întâlnit aici, invitații și toți cei care și-au adus contribuția de-a lungul vremii la reușita Sărbătorii vieții sunt oameni minunați, cu o poftă uriașă de viață și cu dorința de a face lumea mai bună. Prezentări excepționale, teme de actualitate ce îmbină spiritualitatea cu știința au lăsat în sufletul meu emoții și stări ce nu se pot descrie în cuvinte.

Sărbătorește-ți viața mi-a deschis aripile și mi-a confirmat încă o dată că pot să trec peste toate convingerile care mi-au modelat viața și să mă redau pe mine, mie însămi.

Sărbătoarea vieții e la a 9-a ediție și pentru mine un vis împlinit pentru că am reușit să aduc acest eveniment la Satu Mare. Este o ediție cu invitați entuziaști: Delia Danea - Psihoterapeut, Delia Mureșan - Mesagerul Îngerilor, Dr. Heidi Hoka, Ioana Irina Gherghilescu și teme care vor capta, cu siguranță, atenția participanților.

Vino și tu să-ți Sărbătorești viața alături de noi, pe 8 decembrie, la Satu Mare!

Înscrie-te din timp ca să poți beneficia de prețul special până în 6 decembrie!

Detalii și înscrieri: https://www.sarbatoresteviata.ro/

https://www.facebook.com/SarbatoresteViata/videos/205502263672136/