Protocol de programare

Înainte de a solicita o programare te rog să parcurgi pagina ”Termeni și condiții” și ”Întrebări frecvente” de pe site și să iei în considerare următoarele aspecte:

  • Te asigur de întreaga mea disponibilitate pentru intervalul orar pe care îl programezi alături de mine. În acest sens, ședințele la care clientul întârzie se achită integral, aceasta fiind o dovadă a respectului reciproc. De asemenea timpul alocat ședinței nu se recuperează.
  •  În cazul în care nu poți onora o ședință deja programată, este necesar să mă anunți cu 48 de ore înainte, pentru anulare sau reprogramare
  • Anularea sau reprogramarea ședinței agreate de comun acord se face cu minim 48 de ore în avans, iar ședința respectivă nu va fi taxată. Timpul rezervat ție îți aparține, iar pentru că foarte rar reușesc să programez pe altcineva în locul tău în mai puțin de 24 de ore, ora respectivă pentru mine, este pierdută. Excepție fac situațiile neprevăzute, în aceste situații voi fi anunțată telefonic.
  • Dacă nu anunți anularea, reprogramarea sau neprezentarea la o ședință vei achita costul ședinței integral. De ce?

Din 3 motive:
1. Vreau sa lucrez doar cu persoane hotărâte și determinate să facă schimbări în viața lor;
2. Terapia funcționează doar pentru persoanele serioase, care își asumă responsabilitatea pentru schimbările pe care și le doresc în viața lor;
3. În ora respectivă o altă persoană ar putea beneficia de ajutorul meu. Suntem astfel 2 persoane a căror timp resimte consecințele alegerilor tale.
Dacă dorești să-ți fiu alături în această perioada dificilă însă nu te poți deplasa sau locuiești în alt oraș sau în altă țară, poți opta pentru consilierea psihologică/psihoterapie prin Skype sau alte programe gratuite, în aceleași condiții menționate pe acest site.
Îmi rezerv dreptul de a decide să fac muncă voluntară neplătită acolo unde consider eu de cuviință și în condițiile pe care le aleg de bună voie, punându-mi la dispoziție timpul, munca, pregătirea teoretică și practică.
Dacă din considerente personale neprevăzute nu voi putea să-ți acord atenția mea, în condițiile stabilite de comun acord, te voi anunța telefonic și vom stabili de comun acord reprogramarea ședinței, sau, după caz, restituirea contravalorii serviciului contractat, achitat în avans.
Te încurajez să aduci în discuție orice preferință legată de timpul de lucru, zi sau ora preferată pentru terapie.