Pledoarie pentru starea de bine

Starea de bine este o resursă interioară importantă care ne susține să facem față provocărilor vieții, să aducem plus valoare comunității și să trăim o viață cu sens aliniată cu propriile valori.

Starea de bine se învață și nu are legătură cu inducerea unei atitudini fals pozitive conform căreia totul în viața noastră este perfect, zâmbim oricum și oricând, indiferent de ce ni se întâmplă, ci mai degrabă are legătură cu capacitatea fiecărei persoane de a-și găsi echilibrul interior chiar și atunci când apare un disconfort emoțional resimțit în relațiile personale sau profesionale.

Consider că starea de bine este în controlul nostru dacă ne asumăm responsabilitatea pentru modul în care o construim, o dezvoltăm și o menținem.

Îți propun să pornim împreună într-o călătorie în care, pe parcursul mai multor episoade, îi voi da câteva instrumente care să te ajute să înțelegi mai bine cum putem să facem astfel încât starea de bine să nu rămână doar la nivel de gând ci s-o aducem în interiorul ființei iar de aici să o dăruim și celorlalți prin modul în care gândim, simțim și acționăm.

Distribuie și altora

Facebook
LinkedIn
WhatsApp