You are currently viewing De câte ori o luăm de la capăt? De câte ori vrem!

De câte ori o luăm de la capăt? De câte ori vrem!

Au trecut deja cinci ani și jumătate de când a apărut primul meu site. Revelațiile cele mai importante ale acelei perioade au fost legate de faptul că viața este un dar, este un miracol și atât timp cât ne trezim din somn dimineața avem o nouă șansă să facem lucrurile diferit. Așa a apărut primul meu site și s-a numit Viața-un dar, tocmai pentru a celebra miracolul vieții și bucuria de a trăi.

De-a lungul timpului am avut parte de întâlniri cu oameni minunați și calzi, oameni care, pur și simplu, se tem de ”măreția” lor, de puterea ce o au în interior. Da, știu cum e, am fugit și eu cât am putut să nu-mi văd ”măreția” și să minimizez impactul pe care îl am în viețile oamenilor. Acum nu mai fac asta, îmi asum meritele, acolo unde am avut o contribuție.

Atelierele de dezvoltare personală și întâlnirile cu clienții au fost și sunt pentru mine o resursă inepuizabilă de joc, bucurie și frumos. Cu fiecare eveniment și cu fiecare întâlnire simt că renasc și înfloresc. Cu fiecare pas făcut dincolo de zona de confort vin și conștientizările. Lecțiile de viață din acești cinci ani și jumătate nu au fost ușoare, m-am lovit, am făcut cucuie, m-am rătăcit, am vrut să renunț de nenumărate ori. Au fost tot ce am avut nevoie pentru că au adus mai multă claritate și iubire, în viața mea.

De atunci și până acum, am trecut prin multe reconfigurări de traseu, reinventări personale și profesionale, am pus punct și am luat-o de la capăt de nenumărate ori. Foarte multe dintre visurile, ideile sau proiectele noastre nu prind viață pentru că le credem imperfecte și nu vrem să le arătăm lumii, așa imperfecte. Mai șlefuim, mai îmbunătățim și realizăm că am pierdut din vedere esența. Am amânat și eu cât am putut de mult aruncarea în necunoscut, asumarea profesiei mele și crearea unui nou site care să îmbine conștientizările mele personale cu partea științifică a profesiei. Însă, acum a venit momentul să înțeleg că imperfectul e mult mai bun și sănătos psihic și emoțional decât perfectul și am decis să împărtășesc cu voi bucuria unui nou început, trecerea într-o nouă etapă personală și profesională.

De câte ori o luăm de la capăt? De câte ori vrem!

Așadar, punct și de la capăt într-o nouă etapă!

Cu drag,

Delia

Copyright

Toate materialele conţinute de acest site www.deliadanea.ro – sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul autorului/administratorului a conţinutului acestui website se pedepseşte conform legilor in vigoare. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea, publicarea sau distribuirea materialelor conţinute de acest site în orice mod fără consimţământul expres şi prealabil al proprietarului.

Lasă un răspuns