You are currently viewing Film de week-end: The Bucket List – Ultimele dorințe

Film de week-end: The Bucket List – Ultimele dorințe

M-am gândit mult cu care film să reîncep seria filmelor de sfârșit de săptămână și mi-am amintit de The Bucket List – Ultimele dorințe.

Carter Chambers un mecanic auto și miliardarul Edward Cole se întâlnesc la spital, primul fiind internat pentru un tratament oncologic, iar celălalt a fost diagnosticat cu cancer într-o fază avansată. Deși aparent foarte diferiți unul de celalalt, ei descoperă că au două puncte comune: nevoia neîmplinită de a se împăca cu ei înșiși și deciziile pe care le-au luat în viață și dorința intensă de a-și petrece timpul care le-a mai rămas făcând tot ceea ce și-au dorit cândva.

Ca urmare, ignorând dispozițiile medicilor și bunul simt elementar, cei doi pleacă de la spital și pornesc la drum în cea mai mare aventură din viața lor. Ei străbat țări și continente, de la Taj Mahal la parcul tanzanian Serengeti, de la restaurante rafinate la cel mai nenorocit salon de tatuaj, la volanul unei mașini de curse de colecție sau la bordul unui avion de parașutism, mânați de setea de viață, adăugând sau bifând cate o linie din lista de dorințe. Cei doi se vad confruntați cu dificilele întrebări și răspunsuri ale vieții și, fără să-și dea seama cum, devin buni prieteni.

Uneori, e nevoie ca viața să ne dea un ultimatum pentru a ne pune în mișcare…

Vizionare plăcută!

Cu drag,

Delia

*sursa foto YouTube Trailer

 

Lasă un răspuns