You are currently viewing Film de weekend: The Choice – Alegerea

Film de weekend: The Choice – Alegerea

The Choice (Alegerea) este un film american de dragoste ce s-a bazat pe un roman publicat în 2007 al celebrului autor Nicholas Sparks având același titlu. Filmul ne face cunoștință cu Travis și Gabby, doi tineri frumoși și foarte carismatici a căror poveste de dragoste e pusă la încercare de momente foarte grele, momente care le definesc viața.

Travis Parker este un burlac convins. De profesie este medic veterinar și lucrează împreună cu tatăl său. Marea majoritate a timpului și-o petrece cu prietenii și sora sa, fie pe uscat, fie pe mare în ambarcațiunea sa, și evitând pe cât posibil orice relație serioasă. În casa din vecinătatea lui Travis se mută Gabby Holland, o tânără și frumoasă studentă la medicină implicată într-o relație cu Ryan McCarthy. Însă Ryan este plecat peste hotare, astfel că Gabby şi Travis petrec foarte mult timp împreună, ceea ce duce în mod inevitabil la o relație romantică între ei. Ryan se întoarce curând şi este nerăbdător să-şi reia relaţia cu Gabby.

Filmul nu este spectaculos prin acțiune, acțiunea este previzibilă având în prim plan o poveste de iubire, însă actorii sunt minunați, iar peisajele superbe compensează mult.

Este Travis gata pentru o iubire adevărată, o relație serioasă și toate responsabilitățile care vin cu ea? Ca să aflați, trebuie să vedeți filmul 🙂

Sursa foto: https://happinesscaress.wordpress.com/

Lasă un răspuns