Termeni și condiții

Termeni și condiții generale

(1)Utilizarea site-ului www.deliadanea.ro (denumit în continuare “site”), precum și solicitarea produselor sau serviciilor furnizate prin acest site presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare.

(2)Prin intermediul acestui site și prin toate serviciile oferite prin acest site îmi doresc să ofer clienților mei produse și servicii de calitate, cu bună credință și la potențialul meu maxim. Consider că încrederea reciprocă stă la baza oricărei relații pe termen lung, cu beneficii de ambele părți.

(3)Informațiile prezentate pe acest site precum și metodele de lucru pe care le folosesc sunt produsul educației în care m-am format, a experienței acumulate în plan personal și profesional și prin cunoașterea deținută prin propriul proces de transformare și schimbare.

(4)Serviciile prestate prin intermediul acestui site au la bază un Contract de Prestări Servicii în care eu, Danea Maria Delia PFA având CUI 34725275, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F30/473/2015, reprezentată prin Danea Maria Delia, în calitate de Prestator și un Client, convenim de comun acord asupra clauzelor contractuale specifice pentru serviciul contractat.

(5)Pentru a putea beneficia de orice serviciu prestat de Danea Maria Delia trebuie să ai o vârstă de minim 18 ani împliniți. Danea Maria Delia și nicio persoană asociată cu aceasta sau serviciile prestate de aceasta nu poate fi considerată responsabilă pentru deciziile luate de către tine în calitate de client. Contractarea serviciilor prestate prin intermediul acestui site nu îți dă soluții sigure pentru niciuna dintre problemele personale pe care le-ai avea, tu trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru propria viață.

(6)Prin achiziționarea oricăror servicii oferite de către Danea Maria Delia, ești de acord cu termenii și condițiile care să ateste că ai înțeles că orice alegeri și decizii pe care le iei sunt pe propria răspundere, acceptând astfel că ai apelat la serviciile oferite de către Danea Maria Delia, asumându-ți întreaga responsabilitate pentru orice decizie de-a ta.

(7)Toate materialele conţinute de acest site sunt expuse în scop informaţional şi educaţional. Autorul nu poate fi făcut răspunzător pentru niciun fel de prejudiciu rezultat din folosirea informaţiei prezentate pe site, pentru inexactităţi, informaţii neactualizate, erori de tipărire sau afişare sau pentru omisiuni în conţinut.

Politica de confidențialitate

(1)Conținutul și design-ul site-ului, logo, alte semne grafice precum și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.deliadanea.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința confidențialității datelor personale, a drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

(2)Utilizatorul site-ului www.deliadanea.ro se obligă să folosească site-ul în interes personal, utilizarea site-ului nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului acestui site.

(3)Conform Regulamentului Genera de Protecție a Datelor (GDPR) toate datele personale solicitate prin formularele de înscriere de pe site sunt confidențiale, fiind folosite de Danea Maria Delia exclusiv pentru asigurarea unei bune comunicări în vederea derulării în bune condiții a serviciilor oferite pe acest site. Eu, Danea Maria Delia mă angajez să nu divulg datele personale, adresele de e-mail și nicio altfel de informație unei terțe persoane. Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale, Danea Maria Delia nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de utilizator, aceasta revenindu-i în totalitate.

Copyright

(1)Toate materialele conţinute de acest site www.deliadanea.ro – sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul autorului/administratorului a conţinutului acestui website se pedepseşte conform legilor in vigoare. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea, publicarea sau distribuirea materialelor conţinute de acest site în orice mod fără consimţământul expres şi prealabil al proprietarului.

(2)Este permisă, însă, preluarea, fără notificare, a cel mult 200 de semne dintr-un material, dar fără a depăși jumătate din textul publicat. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa informației și includerea unui link către articolul preluat.

Clauzele de confidențialitate pentru furnizarea serviciilor de către Danea Maria Delia în calitate de Prestator, pentru un Beneficiar/Client.

(1)Părţile îşi vor proteja reciproc imaginea publică, atât pe durata Contractului, cât şi după încetarea lui şi nu vor întreprinde nicio acţiune care ar putea influenţa negativ această imagine.

(2)Prestatorul nu va încerca să schimbe credinţele religioase sau convingerile politice ale Beneficiarului/Clientului.

(3)Prestatorul nu va dezvălui numele și alte date precise de identificare ale Clientului către terţi decât cu acordul scris al celui în cauză și va asigura anonimatul în orice eventuală utilizare publică de către el a informaţiilor specifice aflate în cursul sesiunilor de lucru.

(4)Clientul se obligă să folosească orice instrument, material sau non-material, primit în cadrul acestui program doar pentru uz personal și să indice site-ul Prestatorului (www.deliadanea.ro) ori de câte ori le folosește în munca sa cu alte persoane. Comercializarea și împrumutarea instrumentelor și materialelor primite sunt interzise.

(5)Clientul nu va dezvălui către terţi niciun fel de informaţii cu caracter personal pe care le-ar putea afla accidental pe parcursul derulării Contractului, indiferent cine este persoana la care se referă informaţiile respective.

Termeni și condiții pentru secțiunea ”Cumpără” și furnizarea serviciilor online

(1)Danea Maria Delia PFA cu sediul social în Satu Mare, Bld. Lucian Blaga, Nr. 21, Bl. 9, Ap. 17, adresa de e-mail info@deliadanea.ro, având CUI 34725275, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F30/473/2015, reprezentată prin Danea Maria Delia.

(2)Dacă serviciile de consiliere psihologică individuală și/sau psihoterapie individuală se desfășoară online, clauzele contractuale se specifică pentru fiecare client sau serviciu în parte.

(3)Termenii și condițiile din această secțiune se referă și pentru produsele descrise la pagina ”Cumpăra”, specificându-se la fiecare produs sau serviciu în parte datele ce țin de plată și modalitatea de livrare.

Absolvirea de răspundere

(1)Acceptând să utilizați acest site și contractând serviciile furnizate de Danea Maria Delia, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele: Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul site-ului, structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Administratorul site-ului poate modifica pagina ”Termeni și condiții” fără acordul utilizatorului, de aceea înainte de a solicita un serviciu prin acest site utilizatorul, beneficiarul/clientul are obligația de a consulta periodic pagina ”Termeni și Condiții” de pe site. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

(2)Înainte de a face o programare sau de a solicita orice serviciu furnizat prin intermediul acestui site Beneficiarul/Clientul are obligația de a citi ”Întrebări frecvente” și ”Termeni și condiții” de pe site, iar dacă sunt lucruri neclare acestea se vor semnala pe adresa info@deliadanea.ro.

Drept aplicabil

(1)Prin folosirea site-ului www.deliadanea.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii site-ului. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile romane în vigoare.

(2)Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu pagina ”Termeni și condiții”, nu ezitați să mă contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@deliadanea.ro