Agenda de vise și poftă de viață 2022

PROMOȚIE DE PRIMĂVARĂ
Valabilă în lunile Martie, Aprilie și Mai 2022


Agenda de vise si pofta de viată este un instrument complex și eficient de dezvoltare personală pe care te poți baza atunci când ai nevoie de susținerea demersului personal de introspecție și conștientizare. Poți să o consideri un mini-ghid pentru urgențe și să o folosești ori de câte ori simți că ai nevoie să-ți așezi gândurile în ordine, să scrii mesaje de recunoștință sau, pur și simplu, să desenezi sau să colorezi.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Experiențele de viață, conștientizările pe care fiecare dintre noi și le-a însușit de-a lungul anilor ne-au dat ocazia să prețuim clipele petrecute alături de cei dragi, să adunăm comori de suflet în cufărul cu amintiri și să ne reinventăm viața. Totodată, ultimii doi ani ne-au deschis un nou drum către universul interior și spre familiarizarea cu vulnerabilitățile interioare. Uneori, stările și emoțiile pe care le-am experimentat nu au fost ușor de gestionat și am avut nevoie de instrumente pe care să ne putem baza pentru a ne susține în momentele dificile. Alteori sentimentele de recunoștință pentru simplu fapt că existăm, ne-au inundat ființa și au „cerut” să fie scrise în cartea vieții.

Agenda de vise și poftă de viață este un astfel de instrument complex pe care te poți baza atunci când ai nevoie de susținerea demersului personal de introspecție și conștientizare.

Agenda de vise și poftă de viață nu este o agendă obișnuită sau un „maculator” pe care să-l uiți pe un raft în bibliotecă. Această agendă este mult mai mult decât atât, este un instrument minunat și folositor inspirat din experiența practică a autoarei alături de clienții acesteia în cabinetul de psihoterapie și conține teme lunare și săptămânale pe care le poți parcurge în ritmul tău. Poți să o consideri un mini-ghid pentru urgențe și să o folosești ori de câte ori simți că ai nevoie să-ți așezi gândurile în ordine, să scrii mesaje de recunoștință sau, pur și simplu, să desenezi sau să colorezi.

Ce este această agendă?

  • Cadoul perfect pentru tine, clienții tăi, prietenii tăi, colegi sau membri ai familiei.
  • Un instrument eficient de dezvoltare personală și autocunoaștere care te conduce și te ajută să explorezi într-un mod creativ emoții, stări și trăiri sufletești.

 

Agenda de vise și poftă de viață te va însoți pe tot parcursul anului și te va ajuta:

  • să descoperi ce este important pentru tine
  • să ai parte de conștientizări care să dea un nou sens vieții tale
  • să-ți găsești și să-ți folosești resursele interioare pentru a depăși un impas sau o provocare
  • să-ți pui nevoile emoționale pe primul loc
  • să aduci mai multă compasiune, iubire și credință în viața ta și a celorlalți
  • să pășești dincolo de zona de confort și să ai curajul să îmbrățișezi schimbările din viața ta
  • să fii mai deschis(ă) spre noi oportunități și să faci alegeri inspirate care să-ți aducă pofta de viață

 

De ce să scrii în această agendă? Beneficiile scrisului de mână.

Cercetările în domeniul psihologiei, argumentează de ceva vreme că scrisul de mână este benefic pentru că ajută la procesarea gândurilor, emoțiilor, evenimentelor și așezarea lor într-un sens larg. Scrisul de mână combină abilitatea de a scrie și citi, înțelegerea textului și formularea concluziilor, memorarea mai eficientă a informațiilor, dezvoltarea gândirii critice și conceptuale, îmbunătățirea creativității și capacității de rezolvare mai eficientă a problemelor. De aceea prin scrisul de mână aduci claritate intențiilor tale, visurilor sau concluziilor tale personale și poți să evaluezi dacă felul în care gândești este destul de limpede sau necesită ajustări.

Atunci când ne spunem povestea cu claritate și compasiune activăm resursele interioare de vindecare.

Ce vei găsi în această agendă?

Fiecare lună are o temă generală de reflecție, iar săptămânile au mai multe teme specifice la care să lucrezi individual și care să te ajute să aduci mai multă claritate în viața ta și mai multe conștientizări.

Ianuarie – Luna clarității (mentale și emoționale), Februarie – Luna armoniei în cuplu, Martie – Luna creativității, Aprilie – Luna renașterii, Mai – Luna adaptabilității și flexibilității, Iunie – Luna sincerității, Iulie – Luna reconfigurării de traseu în viața personală și profesională, August – Luna conexiunii cu natura, Septembrie – Luna schimbării, Octombrie – Luna reflecției și a încetinirii ritmului, Noiembrie – Luna recunoștinței, Decembrie – Luna familiei.

Temele săptămânale sunt corelate cu temele lunare, astfel că, la sfârșitul fiecărei luni, vei avea o privire de ansamblu asupra anumitor aspecte din viața ta și vei obține claritate și vei știi să faci alegeri înțelepte.

Provocarea săptămânii, recomandările de carte și film pot fi resurse valoroase pentru creșterea și dezvoltarea ta.

Cum să folosești această agendă?

După ce aprofundezi temele de lucru săptămânale, la sfârșitul fiecărei luni fă un rezumat al evenimentelor ce au avut loc în viața ta și reamintește-ți experiențele ce ți-au adus conștientizări valoroase.

Seturile de întrebări de la sfârșitul fiecărei luni te vor ajuta să ordonezi experiențele de viață și conștientizările cele mai importante.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.